11.11.2017

Prologi


Joskus on kauniita päiviä.


Joskus on liian aikaisin lähteneitä henkilöitä.


Joskus asioita käsitellään huonoilla tavoilla.


Joskus vain yksi päivä saattaa olla liikaa. 

 Joskus voi vain muistella kaikkea jo menetettyä.

 Joskus sekin on liikaa.


Joskus on vain selviydyttävä ja jatkettava elämää eteenpäin. Joskus ainoa mahdollisuus on toivoa.

******
Hei!
Niin siinä sitten kävi, uusi tarina. :D En hetki sitten vielä tiennyt, tulisiko tästä mitään, mutta tässä sitä ollaan. Ihan yllättäen päätin, että haluan vielä tehdä tarinaa. Vieläkin minulla on sitä kiirettä ja stressiä, mutta en usko että se siitä tulee katoamaankaan. Teen tätä niin usein kuin, pystyn ja jaksan.  Toivon siis, että mahdollisia kiinnostuneita vielä löytyy. :)

Tässä prologissa ei nyt vielä erityisemmin selvinnyt mitään, mutta halusin tällä valoittaa vähäsen mitä on tapahtunut ja mitä on ehkä luvassa. Ensimmäisessä virallisessa osassa selviää sitten jo henkilöiden nimiäkin. :D Sen verran voin kuitenkin paljastaa, joka jo ehkä banneristakin selviää, että päähenkilönä toimii bannerin keskimmäisenä oleva mies. Miltä hän vaikuttaa? Mitään arvauksia mitä on tapahtunut? Mitä yhteyttä kaikilla näillä henkilöillä on toisiinsa? 

Ainiin ja linkinvaihtoa saa ehdotella! :)

6 kommenttia:

  1. Oijoi, uusi tarina! ♥ Olen odottanut. Ja mukavaa vaihtelua että päähenkilö on mies, odotan innolla, millä keinoin ujuttaudut hänen näkökulmaansa "sisälle" :)

    En nyt vielä arvaile mistä tässä on kyse, kun metsään menee kuitenkin, mutta innolla odotan!

    t. therogis aka entinen Irvikissa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En edes osannut odottaa näin positiivista vastaanottoa, ihanaa. :) Mietin juuri ennen tätä, että lähes aina tarinoissani on päähenkilö ollut nainen, niin halusin nyt vähän vaihtelua. :D

      Poista
  2. Jes! <3

    Prologi vaikutti hyvin mielenkiintoiselta, en kyllä osaa juurikaan arvella että mitä tässä on tapahtunut. Joku on kuollut, sen mä ymmärsin mutta en muuta. Jännä nähdä miten tää lähtee kehittymään tästä!

    Sopisiko muuten linkinvaihto Such a novel lifeen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämän perusteella onkin nyt varmaan aika vaikea arvailla, mutta joku on tosiaan kuollut.

      Juu sopii! :)

      Poista
  3. Ihanaa! Ihan mahtavaa, että aloitat uuden tarinan! Ja linkinvaihtoa ilman muuta Storytimen kanssa, kiitos =)

    Upea ja mielenkiintoinen aloitus jälleen. Miten nämä henkilöt linkittyvät toisiinsa sekä alun hautakiveen? Sitä odotellessa ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin olen jotenkin innoissani ja inspiraatiota löytyy tätä uutta tarinaa kohtaan jo paljon :D Jo ensimmäisessä osassa alkaa jotkut yhteydet paljastua.

      Poista